Peter Ludwig wint snerttoernooi Jeu de Boulesclub Die Lé

NISTELRODE - Voor zondag 27 januari stond weer het jaarlijkse snerttoernooi voor Jeu de boulesclub Die Lé op het programma. Evenals vorig jaar was ook deze keer gekozen voor de manege aan de Dintherseweg. De activiteitencommissie had samen met de wedstrijdcommissie e.e.a. weer voortreffelijk voorbereid. Na vier wedstrijden was Petere Ludwig de enige die alle vier wedstrijden had gewonnen en hij werd dan ook winnaar van het snerttoernooi 2019. 

Voor het snerttoernooi op zondag 27 januari hadden zich vooraf 36 leden aangemeld. Vanwege ziekte werden er dat uiteindelijk 32. Om 10.30 uur werd door Peter Ludwig iedereen welkom geheten en kon even later begonnen worden met de eerste van de vier te spelen wedstrijden.

Na de tweede wedstrijdronde was er een korte pauze en was het tijd voor een overheerlijke kop erwtensoep en een broodje knakworst en roggebrood met zult of katenspek. 

Vanaf 13.30 uur werden speelronden drie en vier gespeeld. Na ronde drie waren er nog zes deelnemers met drie gewonnen wedstrijden en moest de laatste wedstrijd de beslissing gaan brengen.

Nadat even na 16.00 uur alle uitslagen in de computer waren ingevoerd kon de eindstand worden opgemaakt en de prijswinnaars bekend gemaakt. Voordat overgegaan werd tot de prijsuitreiking dankte voorzitter Jos Bongers de activeiteitencommissie en de wedstrijdcommissie, die deze dag weer tot een succes hadden gemaakt. De poedelprijs ging naar Sjaan Kroot die nul wedstrijden had gewonnen en was geëindigd met een doelsaldo van – 30 punten. Winnaar werd Peter Ludwig die als enige alle vier wedstrijden had weten te winnen. Op de tweede plaats eindigde Jos v.d. Lee en derde werd Nelly Klerks.

De eindstand 1 t/m 3 ziet er als volgt uit;
1e plaats Peter Ludwig: vier gewonnen wedstrijden en een doelsaldo van +33
2e plaats Jos van der Lee: drie gewonnen wedstrijden en een doelsaldo van +25
3e plaats Nelly Klerks: drie gewonnen wedstrijden en een doelsaldo van +24 

Hierna werd er nog enige tijd gezellig nagebuurt en kan weer teruggekeken worden op een gezellig en geslaagd snerttoernooi.

Meer foto's...klik hier

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl