50 jaar Scouting Mira Ceti in Nistelrode

NISTELRODE - In 1968 hebben Wim Smits en Wim van Lith de plannen opgepakt om weer een verkennersgroep in Nistelrode op te starten. Op 1 februari 1969 was het dan zover en was de nieuwe verkennersgroep in Nistelrode een feit. Sinds de oprichting is onze Scouting groep te vinden in de prachtige omgeving Achter de Berg, wat tevens de naam van ons, inmiddels internationaal bekend, Scoutcentrum is.

Na al die jaren is Mira Ceti nog steeds een bloeiende vereniging en biedt een zeer gevarieerd spelprogramma voor kinderen en jongeren van 4 t/m 23 jaar en telt momenteel ongeveer 110 jeugdleden en ruim 50 enthousiaste staf –en stamleden.
Het komende jaar zal Mira Ceti een aantal festiviteiten organiseren die in het kader van deze mooie mijlpaal staan. We starten het jubileumjaar dit weekend met een grandioos staffeest in het dorp, waarna nog enkele feestweekends voor zowel staf –als jeugdleden worden georganiseerd. Hierover zullen wij iedereen via DeMooiBernhezeKrant en Mooibernheze.nl regelmatig op de hoogte houden. En wellicht tot ziens op een van onze jubileum activiteiten.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl