Superhelden terug in Incredibles 2

NISTELRODE - Ook deze vakantie weer op donderdagmiddag een leuke film voor de hele familie:  Incredibles 2 in CC Nesterlé.  

In The Incredibles 2 staat Helen centraal. Bob blijft thuis met de kinderen – Violet, Dash en Jack-Jack - om te proberen de dagelijkse problemen van het normale leven te overkomen. En dat is een moeilijke transitie voor iedereen, nog meer omdat niemand zich bewust is van de opkomende krachten van baby Jack-Jack. Als een nieuwe schurk een briljant en gevaarlijk plan heeft, is het aan de familie en Frozone om te proberen samen te werken en daar een stokje voor te steken. Maar dat is moeilijker dan je zou denken, al zijn ze allemaal Incredible.

De Volkskrant - vier sterren: "Incredibles 2 is gewoon heel erg leuk, met herkenbare gezinsperikelen en commentaar op sociale media. [...] Geheim wapen in de finale superstrijd, en de hele film, is baby Jack-Jack. Die blijkt een superkrachtroulette: soms spontaan ontbrandend, dan weer in het wilde weg laserstralen afvurend met z'n oogjes." 

De film op 7 maart begint om 15.00 uur en kaartjes €2,50 (incl. glaasje ranja voor de kids) zijn verkrijgbaar vanaf 14.30 uur. Er is geen pauze. 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl