Koningsdag op De Misse: kramen te huur!

HEESCH - Op 27 april organiseert het Oranjecomité Heesch op de Misse activiteiten voor jong en oud. Er is onder andere een spullenmarkt voor de jeugd waar ze speelgoed, spelletjes en andere spullen kunnen verkopen. Ze kunnen zich hiervoor aanmelden via e-mail: oranjecomiteheesch@outlook.com en dit is gratis. 

Dit jaar zijn er ook 20 kramen te huur voor volwassenen. De prijs hiervan is € 20,-. Het zijn kramen met een dakje en ze worden vooraf opgebouwd. Het is geen rommelmarkt, maar bedoeld voor het verkopen van bijvoorbeeld streekproducten of andere zelfgemaakte spullen. Ook andere leuke artikelen mogen worden aangeboden. Denk hierbij bijv. aan tassen, sieraden, decoratiespullen en dergelijke. We willen er een aantrekkelijke en gevarieerde markt van maken, dus het Oranjecomité beslist of de te verkopen artikelen passen binnen het thema.

Vol = vol, dus meld je snel aan via oranjecomiteheesch@outlook.com 

Ook zijn we nog op zoek naar enthousiaste inwoners die ons een handje willen helpen op die dag of het Oranjecomité komen versterken. Met vele handen maken we er een fantastische dag van!

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl