Heart Care mocht naar Toverland

HEESCH - Wat een verrassing dat wij de uitnodiging kregen voor het dagje uit met de Horizon. We mochten zelfs uit twee bestemmingen kiezen! Met 14 bewoners van Heart Care gingen we mee naar Toverland. 18 van onze huisgenoten waren al mee geweest naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Zij waren zo enthousiast dat wij nog meer zin hadden in ons dagje naar Toverland. We hebben de dagen afgeteld en nu was het zover: op naar Toverland!

Stralend met onze nieuwe rugzak, liepen we het park in. Wij liepen eerst richting de achtbanen. We hadden besloten dat we zouden afwisselen met rustige en spannende attracties zodat ieder aan de beurt kwam om te doen wat hij/zij fijn vond!

Na genoten te hebben van de lunch, wandelden we samen naar de Fenix: een achtbaan die ook nog over de kop ging! Deze achtbaan was wel heel erg spannend en niet iedereen wilde erin. Maar ook dat was geen probleem; zij vonden het erg leuk om ernaar te kijken. Na nog meer attracties en een drinkpauze was het tijd om samen frietjes te gaan eten. Die smaakten wel heel lekker na zo’n drukke en (voor sommigen) spannende attracties

Wat hebben we genoten van de prachtige, zonnige dag in Toverland. Door jullie inzet, gezelligheid en inspanningen werd dit allemaal mogelijk. Wij willen jullie daarom heel hartelijk bedanken voor deze prachtige dag en ook een fantastische dag in de dierentuin! Er zijn weer mooie herinneringen gemaakt!

Namens alle bewoners van Heart Care!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl