Inschrijfdagen KinderVakantieWeek HDL Stichting Ranja

HEESWIJK-DINTHER/LOOSBROEK - De laatste week van de zomervakantie, 12 t/m 16 augustus, zal de KinderVakantieWeek in HDL in het teken staan van: KVW in de ruimte! Een week vol sport en spel. Natuurlijk zal er ook weer geknutseld, gelachen en getimmerd worden. Kinderen zullen met pallets hun eigen raketten of zelfs spacestations gaan bouwen, wie weet lanceren we ook nog wel raketten! 

Nieuwe afsluiting KVW
Afgelopen jaren heeft Stichting Ranja geëxperimenteerd met een leuke afsluiting voor de KVW. Vanaf 2019 sluit de KVW dan ook af op een andere manier dan de afgelopen jaren. In Loosbroek worden de hutten van de kinderen op donderdag afgebroken. Alle kinderen uit Loosbroek zijn op vrijdagochtend welkom op het terrein in Heeswijk. In Heeswijk-Dinther starten we pas op vrijdag met afbreken van de hutten, hierna is er een leuke afsluiting voor alle kinderen uit HDL, waarbij iedereen nog even alles van zichzelf kan laten zien en helemaal uit zijn bol kan gaan. 

Inschrijfdagen
Deelnemers en vrijwilligers kunnen zich op donderdag 23 mei en zaterdag 25 mei inschrijven voor deze geweldige week. Je vult vooraf een inschrijfformulier in op onze website, print de bevestigingsmail en komt daarna naar de inschrijfdag om te betalen. Voor meer informatie kijk je snel op: www.stichting-ranja.nl.

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl