Joy staat weer op de planken

LOOSBROEK - Musicalgroep Joy staat vrijdag 17 mei op de planken met een spannende musical mysterie. Joy bestaat uit veertien kinderen en dirigent Kaylee Rijkers. Iedere woensdag repeteren zij voor de jaarlijkse musical die ze opvoeren en vrijdag is het dus zover. Dit jaar is gekozen voor 'Het Musical Mysterie'.

Stel je eens voor: een oud en mysterieus theater, een regisseur en een schrijfster met een opdracht om in dit verlaten theater een geweldige musical op de planken te brengen. Er moet een verhaal verzonnen worden, liedjes ingestudeerd en rollen verdeeld. Het blijkt al snel een enorme uitdaging. Want welke verschillende types komen er op het toneel? Hoe moet dit ooit een hechte groep worden om een geweldige musical mee op te voeren? En dan is daar ook nog die mysterieuze figuur die steeds onverwacht opduikt en alles in de soep laat lopen... Wat zich dan ontvouwt is een waar musicalspektakel met vrolijke liedjes, ontroerende solo's en een spannend verhaal; Het Musical Mysterie!

Vrijdag 17 mei voert Joy overdag de musical op voor de kinderen van de St. Albertusschool maar om 19.00 uur worden de deuren van CC de Wis opnieuw geopend voor publiek. Een kaartje kost € 3,- en kinderen onder de 12 jaar hoeven geen entree te betalen.

Kom jij ook kijken? 

 

 
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl