HaDee in het park op terrein Raadhuisstraat

HEESWIJK-DINTHTER – In het gras zitten, liggen of hangen of op een zelf meegebrachte deken of wellicht in de meegesjouwde tuinstoel. Helemaal niks doen of een spelletje spelen, een boekje lezen, beetje buurten of met de ogen dicht genieten. Het kan allemaal en nog veel meer tijdens ‘HaDee in het Park’ zondag 15 september vanaf 14.00 uur op het terrein aan de Raadhuisstraat. Een middagje CHILLEN met hoofdletters voor jong en oud. De toegang en sfeer zijn gratis. 

“Vorig jaar was de eerste editie van HaDee in het Park een groot succes, dus het is logisch dat er nu een tweede editie komt”, aldus Job Kil. “Heeswijk-Dinther heeft diverse mooie groene plekjes waar we dit evenement kunnen houden. De organisatie heeft daarom dit jaar weer voor een andere mooie locatie gekozen”, vult Jet van Gerwen aan. 

Doelstelling is om met zoveel poespas als je zelf voor ogen hebt, een middag te gaan chillen met je familie, vrienden, buren, kennissen of alleen. “Bijna alles kan en mag. We willen gewoon een ruimte bieden waar iedereen elkaar kan ontmoeten om aansluitend te doen waar hij of zij zin in heeft. Het maakt niet uit of mensen spelletjes willen doen, lezen, buurten, slapen of naar muziek luisteren. Het is voor alles en iedereen. Niet moeilijk, hoogdravend, commercieel of over de top, maar gewoon chill”, vertellen Jet en Job. 

Zij hebben samen met Jeroen van den Broek, Eric van de Veerdonk, Paul Bouwman en Ardith Manders de organisatie voor hun rekening genomen. We bieden van alles aan, maar het staat iedereen vrij om er wel of niet iets mee te doen. “We gaan een HaDee park creëren waarbij we zelfs bomen ‘planten’. We zetten een tent en plaatsen wat picknicktafels. Voor kinderen komt de auto van vorig jaar weer terug, die zij kunnen ‘versieren’ met krijtbordverf. Mits ze zin hebben dan. Niet strak georganiseerd of geregisseerd. 

Er is een lekker (speciaal) biertje te verkrijgen, andere drankjes en iets te eten met afwisselend muziek van Verdraaid Vinyl en Vinyl 45. “Er is wel iets te doen, maar in welke mate je daarin mee gaat is aan de bezoekers zelf”, aldus Jet en Job. Dan uitnodigend: “Kom gewoon allemaal lekker een middagje relaxen bij Hadee in het park.” De toegang is gratis.

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl