Spirituele beurs Centrum MAIA

NISTELRODE - Vorig jaar organiseerde Maja van Houting, eigenaresse van Centrum MAIA, de eerste spirituele beurs in Nistelrode. Boven verwachting werd dit een enorm succes. Ruim 300 bezoekers wisten die dag de weg naar Nistelrode te vinden.

“Na afloop keken we elkaar allemaal een beetje beduusd aan”, vertelt Maja. “Dit hadden we niet zien aankomen, maar wat was het geweldig om deze fijne en warme belangstelling te mogen ervaren.” Twijfel over een vervolg was er dan ook niet en in maart 2019 werd de tweede beurs een feit.

Zondag 10 november heten Maja en haar team je opnieuw graag van harte welkom. Met maar liefst 33 deelnemers is er een ruim  aanbod aan informatie, verkoop en mogelijkheden voor een persoonlijk consult bij een therapeut of medium. Informatie over deze  deelnemers vind je op de website en de Facebookpagina van Centrum MAIA.

“Partycentrum ’t Maxend zorgt deze dag voor de inwendige mens en wij vertellen je uiteraard graag alles over de trainingen, workshops, het energetische werk en de prachtige spirituele reizen uit het aanbod van Centrum MAIA.”

Entree: € 5,-.
Consultprijs: Maximaal € 10,-.
Twee keer gratis lezing.
Spirituele beurs Centrum MAIA

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl