Gezocht nieuwe vrijwilligers werkgroep Roefeldag Heesch

HEESCH - Al meer dan 20 jaar organiseert Stichting Ranja in mei/juni de Bernhezer Roefeldag voor basisschoolkinderen van groep 6, 7 en 8. In Heesch worden de kinderen van groep 7 en 8 uitgenodigd. Dit jaar zal de Roefeldag worden gehouden op zaterdagochtend 27 juni.

De kinderen mogen in groepjes bij drie verschillende bedrijven in Heesch een kijkje in de ‘keuken’ gaan nemen. Een mooie eerste oriëntatie op de arbeidsmarkt.

Om er ieder jaar voor te zorgen dat het weer een leuke, leerzame ochtend wordt, zijn er vrijwilligers nodig die de voorbereiding op zich nemen. Dit houdt in:

bedrijven aanschrijven, kinderen enthousiast maken (bezoek aan de scholen brengen), een indeling maken naar welke drie bedrijven de kinderen toe gaan en natuurlijk spin – in- het – web op de ochtend zelf. In de periode januari/februari tot juni zul je hier gemiddeld twee uur per maand mee bezig zijn waarbij het maken van de indeling (begin mei) en de ochtend zelf (in juni) de meeste tijd in beslag neemt. Er zal ongeveer vier keer vergaderd worden met alle werkgroepen van Bernheze. 

Omdat één van de vrijwilligers er volgend jaar, na 10 jaar organisatie, mee gaat stoppen is de Werkgroep Roefeldag Heesch op zoek naar nieuwe vrijwilligers om deze leuke en vooral leerzame dag voor de kinderen in Heesch te kunnen blijven organiseren.  

Heb je kinderen op de basisschool en hebben wij je door het lezen van bovenstaand bericht je interesse gewekt, neem dan contact op met:

Emely 06-55686979 of Annelies 06-15402660.

 

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl