KBO kermisevenement 50+

LOOSBROEK - Op zaterdag 4 april a.s. organiseert KBO Loosbroek in CC De Wis een kermisevenement voor alle 50+ers uit Loosbroek. Het programma start om 15.00 uur met koffie/thee en iets lekkers. Het belooft een gezellige middag te worden, met o.a. een optreden van tonprater Hans Verbaarschot uit Deurne. Hans komt smeuïge anekdotes vertellen over het Brabant van vroeger. Om 17.30 uur komt er een fritesbuffet met ijs na. KBO-leden, maar ook niet-KBO-leden zijn van harte welkom op 4 april. 

De kosten voor het kermisevenement bedragen € 8,00 per persoon (KBO-leden € 6,00 p.p.). In deze prijs zijn de consumpties niet inbegrepen; die zijn voor eigen rekening. Alle geïnteresseerde 50+ers uit Loosbroek kunnen zich aanmelden door een enveloppe met inschrijfgeld (voorzien van naam, adres en telefoonnummer) in te leveren bij Betsie van Zutphen, Schaapsdijk 16. Aanmelding dient voor 29 maart a.s. te gebeuren.

Meld je tijdig aan, want vol = vol.
Het kermisevenement wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdrage die KBO Loosbroek heeft ontvangen vanuit Rabo Clubsupport.

In de 3e editie van de DORUS is het evenement reeds aangekondigd, maar per abuis werden datum en prijs daar niet genoemd.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl