Proeven in stijl: Teambuilding voor horecaondernemers

HEESCH - Niels van de Kamp en Eric Rassaerts van Bomenpark hebben met Olivier Forma en Loes Kappen van restaurant Clemens nog niet veel besproken, tóch is er een gezamenlijk doel; HEERLIJK HEESCH een feest maken voor alle betrokkenen. Niels en Eric kennen na 5 jaar alle ins en outs, terwijl Olivier en Loes nog mogen ontdekken hoe het werkt met de collega’s, de organisatie en het evenement zelf. Maar na een vergadering en een bezoek aan HEERLIJK HEESCH vorig jaar, weten ze al dat deelnemen een prachtkans is om collega’s te ontmoeten en samen iets moois neer te zetten voor bezoekers. Grappig is, dat Niels goeie maatjes is met Van Gruijthuijsen Catering, die op hun beurt Olivier en Loes enthousiast hebben gemaakt. 

Na 5 jaar zijn de bezoekers bekend met het protocol van muntjes voor overheerlijke hapjes en dito drankjes. De prijs-/kwaliteitverhouding klopt en muziek is op de achtergrond. Zo ontstaan er fijne gesprekken. Het concept - hapje/drankje/muziek - staat als een huis, bewijst het aantal bezoekers en de trouwe deelname van horecaondernemers. Bezoekers zijn er in alle leeftijdscategorieën. Opvallend, omdat steeds meer jongelui komen genieten van hun avondje uit. Disco is uit; eten, borrelen en praten zijn in. En zo ontstaat er een mengeling van mensen bij een gezellig gezamenlijk avondje uit. 

HEERLIJK HEESCH is een kans om als ondernemer te laten zien wat je in huis hebt aan koken, presenteren en gastvrijheid. Dat daar een feestelijke entourage voor wordt verzorgd, is een prachtkans. 

Bomenpark en Restaurent Clemens vinden elkaar bij HEERLIJK HEESCH

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl