Heerlijk Heesch wordt verplaatst naar 2021

Een jubileum verdient bijzondere aandacht. De eerste jubileum-editie van Heerlijk Heesch wordt daarom opgeschort naar 2021! Door de impact die het Corona virus heeft op onze samenleving en op iedereen als individu, is de organisatie tot dit besluit moeten komen. Het RIVM heeft samenscholing en evenementen tot 1 juni verboden, en terecht. Zorgvuldigheid is in deze bijzondere situatie een eerste vereiste. 

In hoeverre na 1 juni evenementen weer opgestart kunnen worden, is nog onzeker. Maar zeker is dat onze deelnemers, sponsoren en vrijwilligers na het opheffen van de maatregelen hun focus moeten leggen op het herinrichten van hun leven en het zorgen voor continuïteit van hun bedrijf. Ook onze bezoekers zullen tijd nodig hebben om de draad weer op te pakken. 

De organisatie van Heerlijk Heesch vindt het belangrijk een kwalitatief goed evenement neer te zetten, waar mensen in een ongedwongen sfeer elkaar kunnen ontmoeten. Het zorgen dat alle voorzieningen hiervoor op het juiste moment op de juiste plek zijn, vergt voorbereiding. Voorbereiding kost tijd en overleg. De inzet en het enthousiasme is groot, maar de mogelijkheden zijn nu even niet voorhanden. Heel jammer! Juist datgene wat we in een crisistijd zo nodig hebben – elkaar ontmoeten – kan nu niet geboden worden.

De organisatie van Heerlijk Heesch wenst oprecht dat ieder op zijn/haar manier thuis of in de omgeving een manier vindt om elkaar te ontmoeten en te steunen! Laten we elkaar op 29 en 30 mei 2021 elkaar weer ontmoeten.

We hopen sponsoren, deelnemers, vrijwilligers en bezoekers in 2021 te mogen verwelkomen in goede gezondheid tijdens het eerste jubileum van Heerlijk Heesch.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl