Ben Loyaal Koop Lokaal

BENRHEZE - In deze, ook voor ondernemers, moeilijke tijden van onzekerheid en angst hebben een paar centrum ondernemers uit Heesch het initiatief genomen en de actie: ‘Ben Loyaal Koop Lokaal’ opgestart voor alle dorpskernen van de Gemeente Bernheze.   

Wat houdt de actie in
Inwoners van onze gemeente schaffen cadeaubonnen (waardebonnen) aan, die zij uiteindelijk weer aan de plaatselijke ondernemers uitgeven. De bonnen worden netjes verpakt met een kleine surprise. Deze actie zal maximaal 10 weken duren. Kijk op www.benloyaalkooplokaal.nl hoe je in het bezit komt van een cadeaubon. 

Breng je stem uit
De koper kan met de cadeaubon ook nog eens een stem uitbrengen voor een bijdrage aan zorgmedewerkers binnen onze gemeente, zoals thuiszorg, ouderenzorg of in het ziekenhuis. 

Win mooie prijzen
De cadeaubon is daarnaast ook een lot van de organisatie ‘Stichting Ben Loyaal Koop Lokaal’.

Uit alle ingeleverde bonnen, worden wekelijks prijswinnaars getrokken. De prijzen stellen de ondernemers uit een specifieke, door corona getroffen, branche ter beschikking. 

De volgende branches doen mee
Horeca / Kappers en andere contactberoepen / de Detailhandel / Schoonheidsbranche / Sport / Wonen en Vrije tijd / Mode / Manicure en Pedicure / Overige branches. 

Onze gemeente omarmt deze mooie actie en steunt met een bijdrage voor promotiemiddelen en stelt ook een budget ter beschikking voor de zorgmedewerkers binnen Bernheze. We roepen u op zo mogelijk deel te nemen aan deze actie: Ben Loyaal Koop Lokaal.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl