Actief in de wijk 'Laar West'
Actief in de wijk 'Laar West'

Actief in de wijk 'Laar West'

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Laar west, een wijk met een totaal van 330 woningen, heeft met een groepje buurtbewoners de handen ineengeslagen voor meer gezelligheid, sociale contacten en een gevoel van verbondenheid met de buurt. Eind augustus was er een 1e editie en nu organiseren ze een 2e editie op zondag 27 september van 14.00 tot 18.00 uur in het Zeven eeuwenpark.Er wordt aan de coronarichtlijnen voldaan. 

Alle geldelijke middelen worden beschikbaar gesteld door middel van stimuleringsgeld van de gemeente Bernheze en het Nationaal Oranjefonds. Hierdoor hebben wij de handen in een geslagen voor initiatieven in de samenleving, dit draagt dan mede weer bij voor de leefbaarheid in de wijk. Ook met onze straatcoaches houden wij regelmatig kontakt welke ook zij hun steentje vrijwillig bijdragen voor gezellige middagen. 

WAT TE DOEN!
K 5 ½ Muziek van de Hoantjes 
Sebas & Friends, Molukse band                                                                                                                                       Jamsessie door lokale muziekanten waaronder veel jeugdige optredens

Muziekbingo ondersteund door RWP AUDIO • VIDEO • LIGHTING, Robbie van der Wijst

GRATIS: Koffie,Thee en hapjes ( Afghaans, Moluks )  
GRATIS: Limonade voor de jeugd (springkussen aanwezig) 
GRATIS: Muziekbingo met waardecheqs van € 20,00, € 30,00 en € 50,00, JUMBO                                                   
GRATIS: enkele kleine prijzen JUMBO

Wij heten de buurtbewoners uit de volgende straten welkom: Heuvelstraat, Den Hof, Heuvelhof, Franciscanessenweg, Eikelkampstraat, Elzenstraat, Van Binsbergenstraat, Van t ’Rijk, Wevershof, Kerkhoflaan, Loosbroekseweg/Parkstraat, Toon van Durenlaan en Kloosterhof.

www.buurtverbindingslaarwest.jouwweb.nl