Afbeelding
Monique van den Hoogen

Zwembad ‘t Kuipke (bijna) klaar voor het buitenzwemseizoen

Sport

HEESCH- Het is bijna zover! Het buitenzwemseizoen van Zwembad ‘t Kuipke staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om onze poorten weer te openen. Met de ochtendzwemmers die vanaf maandag 29 april weer hun baantjes zullen trekken en de officiële start van het seizoen, zaterdag 4 mei, belooft het weer een zomer vol waterpret en gezelligheid te worden.

Zwembad ‘t Kuipke, een waar icoon in hartje Heesch, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1967. Destijds werd de bouw van dit geliefde zwembad mogelijk gemaakt door een vorm van gemeenschapsfinanciering die we vandaag de dag crowdfunding zouden noemen. Dit unieke zwembad is sindsdien uitgegroeid tot een populaire ontmoetingsplek voor jong en oud, waar dagelijks genoten kan worden van heerlijk verwarmd zwemwater, een heerlijke ligweide en diverse speeltoestellen.

Achter de schermen is er hard gewerkt om alles gereed te maken voor het nieuwe seizoen, maar achter elke succesvolle zomer staat een team van toegewijde individuen en organisaties. Zwembad ‘t Kuipke kan niet functioneren zonder de onschatbare steun van de vrijwilligers, sponsoren, medewerkers en de gemeente. Hun bijdragen vormen het kloppende hart van het zwembad en maken het mogelijk dat wij jaar na jaar een veilige en gastvrije omgeving kunnen bieden voor iedereen die bij ons komt zwemmen.

Voor het aankomende seizoen zijn wij nog op zoek naar een bedrijfsleider die ons team komt versterken. Als bedrijfsleider ben je niet alleen verantwoordelijk voor een fijn zwem(mid)dagje, maar ook voor het leiden van de dagelijkse operatie. Ook als allround medewerker kun je bij ons terecht. Bijna klaar met school, bijbaantje of 50+? Deze functie staat open voor alle leeftijden. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om het zwembad af en toe op vrijwillige basis te ondersteunen, zoals een paar uurtjes helpen op drukke dagen, het maken van nieuwe professionele foto’s voor de promotie van het zwembad of het vervullen van een rol in ons bestuur.
Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en bijdragen aan een fantastische zomer bij Zwembad ‘t Kuipke? Neem dan snel een kijkje op www.zwembadhetkuipke.nl/vacatures voor meer informatie over de diverse vacatures of neem direct contact met ons op via info@zwembadhetkuipke.nl. Het bestuur van Zwembad ‘t Kuipke kijkt ernaar uit om kennis met je te maken en samen te werken aan weer een onvergetelijk zwemseizoen!

Laten we samen aftellen naar de eerste duik van het seizoen en samen genieten van alles wat Zwembad ‘t Kuipke te bieden heeft. Tot snel!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding