Afbeelding

Dagtocht Dinercruise

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - De KBO-reiscommissie en reisorganisatie BTR kunnen jou dit jaar weer een gezellige boottocht aanbieden en wel op 16 september. Het vertrek is in Heesch bij SCC De Pas om 9.30 uur. Met de touringcar wordt er naar Kerkdriel gereden waar ingescheept wordt op partyschip de Columbus. Nadat de trossen los zijn, krijgt iedereen koffie en thee met appelgebak aangeboden.

De mooie vaarroute gaat via pittoreske plekjes richting Woudrichem en in de middag wordt een heerlijk driegangendiner geserveerd.

In het vestingstadje Heusden, waar de Columbus aanmeert, is de mogelijkheid het centrum te bezoeken. Na terugkeer op de boot wordt nog een borrelhapje gepresenteerd en daarna zal de boot verder varen en afmeren in Woudrichem.
Iedereen wordt weer met de touringcar teruggebracht naar SCC De Pas.

De kosten van deze dagtocht bedragen € 72,50 per persoon en administratiekosten. Graag verzoeken wij je bij aanmelding door te geven of er een rollator meegaat en of er dieetwensen zijn, uiteraard onder vermelding van volledige naam, telefoonnummer en e-mailadres. De uiterste aanmelddatum is 1 september. Aanmelden kan via dagtochten@kboheesch.nl.. Later krijg je dan per e-mail bericht over de wijze van betalen.