Ambacht… dat proeft u!
Ambacht… dat proeft u!

Ambacht… dat proeft u!

Gemeentenieuws

NISTELRODE - Sinterklaas komt weer bijna in het land, het uitgelezen moment om uw relaties en medewerkers te verwennen met iets lekkers. Een specialiteit van de Echte bakker is de perfecte aanvulling voor een geslaagde pakjesavond, daar kunt u uw werknemers en relaties zeker mee verrassen! Ook dit jaar kunt u bij Van Mook, De Echte Bakker, terecht voor een met zorg samengesteld Sintpakket of geschenk. Alle producten zijn stuk voor stuk ambachtelijk bereid en met liefde gebakken. 

Mocht u andere wensen hebben, neem gerust contact met Van Mook, Echte Bakker op en dan kijken ze samen naar de perfecte samenstelling voor uw relaties of medewerkers. Alles is mogelijk. 

Ook zijn ze al druk bezig met het samenstellen van kerstpakketten en het kerstassortiment. Want ook met de feestdagen willen ze weer groots uitpakken. Binnenkort meer hierover..!

Heerlijk avondje is gekomen!
Vol verwachting klopt het hart van uw medewerkers of relaties, waar gaat u hen dit jaar mee verrassen? Dit jaar vieren we Sinterklaas allemaal thuis met het gezin en iets te snoepen op tafel maakt de Sinterklaasavond natuurlijk wel compleet. Pepernoten, een roomboter amandelstaaf, taaitaai, speculaas en Sint letters. In de Sinterklaasperiode genieten we van al dat lekkers. Ook dit jaar is de keuze weer divers. Kiest u voor een compleet pakket? Of een los product eventueel voorzien van uw bedrijfslogo? 

Zijn uw medewerkers thuis aan het werk? In overleg verzenden ze een met zorg samengesteld Sinterklaaspakket naar uw medewerkers thuis. Verpakt in een fraaie doos. Als dat geen aangename verrassing is! 

 

Bekijk de Sinterklaas pagina op de website

Gepersonaliseerde Sint geschenken
Iets goeds, iets lekkers!

Ook in 2020 uw klanten, relaties of medewerkers verrassen met een Sintgeschenk? Naast complete pakketten hebben ze ook heerlijke andere verse versnaperingen. Maak uw geschenk compleet door het te voorzien van uw bedrijfslogo. Met verschillende bakkerswaren maakt u natuurlijk iedereen blij!

Een greep uit het assortiment:

 

Bekijk alle geschenken op de website

Bestellen?
Wilt u graag een Sint geschenk bestellen? Of meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met Van Mook Echte Bakker op via van.mook@echtebakker.nl of via telefoonnummer 0412-611277. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden! 

De getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Het is ook mogelijk om uw eigen pakket samen te stellen. Neem dan even contact met ons op via 0412 - 611277 of van.mook@echtebakker.nl 

Van Mook, De Echte Bakker
Laar 66
5388 HK Nistelrode
0412-611277
van.mook@echtebakker.nl