Cultuurcafé de Mus
Cultuurcafé de Mus

Cultuurcafé de Mus

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - In oktober hebben we weer een mooie culturele middag gehad in Cultuurcafé de Mus. Vol met poëzie, levenswijsheid en zang was het weer aangenaam vertoeven in Theatercafé De Meeuw in de Vinkelsestraat! 

Benieuwd naar de nieuwe Mus? Voor de komende editie op zondag 12 januari staat het volgende programma klaar: allereerst gaan we luisteren naar Siebe Palmen met zijn prachtige luisterliedjes.

Frans de Laat gaat ons alles vertellen over de kunst van het beheren van een landgoed en tenslotte zal Gisèle van Bergen ons alsnog (vorige keer was ze helaas ziek) laten horen wat haar passie is: zingen! 

Een heel gevarieerd programma dus! Heb je er al zin in? Reserveer dan nu een kaartje op www.de-mus.nl/heesch Je bent welkom vanaf 14.00 uur, het programma begint om 14.30 en is rond 16.30 weer afgelopen. Er wordt een bijdrage gevraagd van €5,- voor een kopje koffie/thee en een drankje. Neem je vriend, vriendin, dochter, zoon, buurman, buurvrouw, collega mee, er is altijd wel een item dat je aanspreekt!

Kom gerust eens kijken, er zijn 40 (zit- en staan)plaatsen in onze keuken, reserveren is dus zeker aan te raden.