NL doet voor de gasten van de Zonnebloem HDLV
NL doet voor de gasten van de Zonnebloem HDLV

NL doet voor de gasten van de Zonnebloem HDLV

Algemeen

VORSTENBOSCH - Zaterdag 16 maart verzorgden 17 vrijwilligers een gezellige middag voor de gasten van de Zonnebloem HDLV in de Stuik. Deze middag stond in het teken van NL doet. Dit is een landelijke actie. Vrijwilligers die iets doen voor verenigingen. Onder de vrijwilligers waren 3 leden van het CDA, de 16 jarige Anthony uit Schijndel, al voor de 6e keer, en vrijwilligers van de Zonnebloem. 

De gasten werden om half elf ontvangen met een kop koffie/thee en iets lekkers. Daarna trad de muziekgroep Ut bont gezelschap op. Zij zongen samen met de gasten gezellige meezingers van vroeger en nu. De gasten deden vrolijk mee.

Ondertussen bereidden de vrijwilligers een lekkere high tea voor. Deze bestond uit soep, worstenbroodje en sandwiches. Het was een gezellige bezigheid voor de vrijwilligers. Iedereen genoot om gezamenlijk iets te kunnen doen voor de Zonnebloemgasten. Daarna werd er nog een lekker toetje gemaakt. Om 14.00 uur ging iedereen voldaan naar huis. Een bijzondere middag was het zeker.

Graag willen wij een woord van dank uitbrengen aan alle vrijwilligers die zich deze middag bijzonder ingezet hebben om er voor de gasten iets moois van te maken. Ook een woord van dank aan het personeel van de Stuik voor hun fijne samenwerking.

Ook een woord van dank aan het Oranjefonds voor hun financiële ondersteuning.