Afbeelding

Ben je wel echt jezelf als je alleen maar doet wat anderen van je verwachten?

Kunst & Cultuur

HEESWIJK-DINTHER - Tom van Zutphen studeert af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht als schrijver en regisseur met een korte fictiefilm. Een afstudeerfilm is een belangrijke eerste stap om te laten zien wie je bent als maker, maar een film maken kost geld. Daarom vragen we om hulp! Scan de QR-code om naar de crowdfundingpagina te gaan voor meer informatie over de film en om de film te steunen met een donatie. Alvast heel erg bedankt!

Als puber groei je op naar zelfstandigheid. Je bent veel met jezelf bezig en ontwikkelt je eigen identiteit, normen en waarden. Je kijkt kritisch naar jezelf en vergelijkt je voortdurend met anderen. Dit brengt onzekerheden met zich mee. Niet alleen over je uiterlijk, maar ook dat je bang bent om niet aan de verwachtingen van anderen te kunnen voldoen. Door onder andere social media wordt het nog makkelijker voor jongeren om zich te vergelijken met elkaar waardoor ze het gevoel krijgen dat ze niet goed genoeg zijn.

Aas Voor de Kraaien is een korte, donkere coming of age film over het niet willen voldoen aan verwachtingen. Wanneer een onzeker meisje op haar vormselfeest in Brabant probeert te voldoen aan de verwachtingen van haar moeder, ontmoet ze twee outcasts die haar uitdagen om voor zichzelf te denken terwijl ze er alles aan doet om bij hen te horen.

https://www.voordekunst.nl/projecten/16952-aas-voor-de-kraaien-afstudeerfilm