Afbeelding

SCC De Pas organiseert

Kunst & Cultuur

Formule 1 met een heerlijk ontbijtje
Ben jij een formule 1 liefhebber? En wil je de race van zondag 21 april op een mooi groot scherm kijken? Kom dan naar SCC De Pas en geniet ondertussen van een heerlijk vers ontbijtje. De inloop is gratis, voor een ontbijtje betaal je twee munten. Dit ontbijtje bestaat uit een zacht belegd broodje, een belegd croissantje, een kop koffie of thee en een glas jus d’orange. Zien we jou dan?
Zondag 21 april. Aanvang 9.00 uur. 

Kinderfilmmiddag: Elemental (6+)
Elemental speelt zich af in Elemental City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven. In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.
Woensdag 24 april. Aanvang 13.30 uur. Kaartjes kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar via de website of aan de balie van SCC De Pas.

Koningsdag
Ook dit jaar hebben we weer een leuk en uitgebreid programma met Koningsdag met onder andere optredens van Aurora, Chapter 2, Cookie & The Monkey Nuts en Qualawaai. Uiteraard mag de gezellige vrijmarkt, het hijsen van de vlag en het ontvangst van de gedecoreerden niet ontbreken! Op de website staat het uitgebreide programma met de tijden.
Zaterdag 27 april. Aanvang 10.30 uur. De entree is gratis.

Heerlijk Heesch
Noteer alvast in je agenda: Heerlijk Heesch 2024! Het thema dit jaar is SeaYou@HeerlijkHeesch. De sleutelwoorden hierbij zijn samenhorigheid, verbinden en ontdekken. Maar liefst vijftien deelnemende bedrijven uit de regio zorgen voor een unieke culinaire ontdekkingsreis, dichtbij huis. Voor gepaste muziek en entertainment wordt het hele weekend gezorgd.
25 en 26 mei. De entree is gratis. Meer informatie? www.heerlijkheesch.nl.