Afbeelding

Lekker bezig bij De Eijnderic

Kunst & Cultuur

EEN ZOMER VOL GEZELLIGHEID EN ACTIVITEIT
Van 1 tot en met 17 juli is er weer van alles te beleven bij De Eijnderic. Bekijk het gevarieerde aanbod op www.eijnderic.nl en kies uit wat bij jou past. Ontdek je creatieve vermogen of gun jezelf rust en balans in één van de vele workshops. Ga mee op excursie naar locaties waar je zelf niet zo snel komt. Dat wordt genieten deze zomer, lekker even tijd voor jezelf!

Blader je liever in het programmaboekje? Dit is gratis af te halen bij De Eijnderic in Heesch. Het boekje naar je toesturen kan ook.

KOM LESGEVEN EN DEEL JE PASSIE
De Eijnderic biedt een breed aanbod aan culturele en creatieve activiteiten in Heesch, Heeswijk en Nistelrode. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die willen lesgeven. Wij bieden gepassioneerde docenten de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden over te brengen en artistieke maakprocessen te begeleiden. En dat alles op een unieke locatie met diverse ateliers. De docenten zijn op freelancebasis verbonden aan De Eijnderic. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op via info@eijnderic.nl of 0412-454545.