Afbeelding

Inzameling gereedschap gezamenlijke kerken Parochie De Goede Herder

Welzijn & Maatschappij

BERNHEZE - De gezamenlijke kerken van Parochie De Goede Herder zamelen gebruikt gereedschap in voor de Solidariteitswerkplaats in Uden van 25 maart tot 1 mei. Alle gereedschappen worden gecontroleerd en eventueel gerepareerd door de vrijwilligers van de Solidariteitswerkplaats. Hierna worden van de bruikbare gereedschappen werkkisten samengesteld voor de diverse vakgroepen, zoals timmerman, metselaar, elektricien en schilder.

Deze kisten worden beschikbaar gesteld aan mensen die geen geld hebben om gereedschap te kopen en op deze manier hun gezin toch kunnen onderhouden in de eerste levensbehoefte. De materialen gaan vooral naar Ghana, Tanzania, India en meerdere landen die deze materialen nodig hebben.

De inzamelplaatsen en tijden zijn in Nuland, Geffen en Vinkel in het kerkportaal, dagelijks 9.00 tot 19.00 uur. In Heesch op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en tijdens de vieringen. Nistelrode verzamelt onder het afdak bij Lindestraat 6, dagelijks van 9.00 tot 19.00 uur en Vorstenbosch in het kerkportaal op woensdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en tijdens de vieringen.

Dank je wel alvast voor je medewerking en inzet namens de Solidariteitswerkplaats Uden en Parochie De Goede Herder.