Afbeelding

KBO Kluscafé

Welzijn & Maatschappij

LOOSBROEK - De vrijwilligers van het kluscafé zijn zaterdag 20 april weer aanwezig bij Harrie en Rien van Zoggel op de Achterdonksestraat 7. Je mag op je te repareren spullen wachten, maar het is ook mogelijk om deze om 11.30 uur weer op te halen. 

Van 9.30 tot 11.30 uur staan de vrijwilligers weer voor je klaar om de aangeboden spullen te repareren. Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat zij ook de tijd krijgen voor de reparatie.  Als er nieuwe onderdelen nodig zijn, helpen zij jou daarbij.

Je tuingereedschap maar ook je messen kunnen geslepen worden. Denk ook eens aan huishoudelijke apparaten en speelgoed dat nog gerepareerd kan worden. Problemen met je fiets proberen de vrijwilligers ook op te lossen. Weggooien is zonde voor het milieu én voor je portemonnee.

Het kluscafé is voor alle inwoners van Bernheze en natuurlijk is het café blij met een vrijwillige gift in de fooienpot, want de koffie en het energieverbruik zal ook betaald moeten worden!

Elke derde zaterdag van de maand staan de mensen van het kluscafé voor je klaar. Alle data van het kluscafé worden vermeld op de evenementenkalender op de achterzijde van DeMooiBernhezeKrant en op www.kbo-loosbroek.nl.

Voor meer informatie of vragen kun je altijd terecht bij Henk de Mol, 06-22258940, of Betsie van Zutphen, via 0413-229692 of 06-16390908.

Geef je apparaten een tweede kans, weggooien kan altijd nog!