Afbeelding

Meierijsche Museumboerderij is op zoek!

Kunst & Cultuur

HEESWIJK-DINTHER - Het team van De Meierijsche Museumboerderij is een gezellige groep van ongeveer 70 enthousiaste vrijwilligers. Allemaal komen ze uit Bernheze of uit de plaatsen eromheen. Samen zorgen ze ervoor dat het museum lekker draait. Dat museum, een prachtige eeuwenoude Brabants-Meierijse boerderij aan de Meerstraat 28 is een rijksmonument en ingericht zoals dat tussen 1880-1930 in deze streek gebruikelijk was. Ga naar www.museumboerderij.nl of kijk op de Facebookpagina. Als je via info@museumboerderij.nl om informatie vraagt, mailen wij je graag het laatste ‘Boerderij Bulletin’, het jaarverslag van 2023. Als vervanging voor het in 2021 afgebrande bezoekerscentrum staat er inmiddels een prachtig nieuw gebouw. Ook is er dus gelukkig weer genoeg plek om alle museumbezoekers, jong en oud, te ontvangen.

Omdat het bij De Meierijsche Museumboerderij steeds drukker wordt, komen we momenteel medewerkers tekort, vooral gastvrouwen (of -heren) en medewerkers bij de vele kinderprojecten. Voor dat werk is geen speciale opleiding nodig, wel enthousiasme! Interesse? Bel dan Diny van der Pas via 0413-291172 of Hans van Sleuwen, 06-17356169. Ook kun je mailen: info@museumboerderij.nl.

Het team van De Meierijsche Museumboerderij nodigt jou graag uit in het museum om daar, bij een lekker bakje koffie met peperkoek, verder over te praten.